Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masełko ziołowo-czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1/2 kost.
czosnek 2 ząbki
oregano

Przepis i sposób przygotowania na: masełko ziołowo-czosnkowe

do naczynia włożyć masło i utrzeć na puszystą masę,dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i umyte oraz drobno posiekane świeże zioła dokładnie wymieszać wyłożyć do maselniczki i schłodzić stosować jako dodatek do smarowania pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 05.08.2013 21:34
Często robię takie masełko.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak