Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada serowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biszkopt ciemny
serek waniliowy 50 dag
galaretka brzoskwiniowa
brzoskwinie w puszce

Przepis i sposób przygotowania na: rolada serowa

upiec biszkopt-przepis podstawowy w mojej ksiedze-dodajac do ciasta 1 łyżkę kakao-gorący ostrożnie zdjąć z blachy i na ściereczce zwinąc w rolade,pozostawić do ostygniecia.galaretke rozpuscic, ostudzić,wymieszać dokładnie z serkiem,rolade delikatnie rozwinąć posmarować masa serową na środku położyć brzoskwinie,zwinąc,wstawić do lodówki do stężenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 20.08.2012 08:33
rewelacja
Izka192 05.06.2012 19:52
lubię rolady
Agnieszka91 02.06.2012 15:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak