Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Koperek siekamy, pomidory i mozzarellę kroimy w plastry. Rybę przekrawamy na pół i nacieramy obficie przyprawą.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    wygląda pysznie, czy to jest zwykła mozzarella biała czy taka na pizzę?
  • 1
    original
    Opublikowano

    APM

    Zwykła mozzarella z zalewy, można dodać też starty żółty ser.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    chętnie skosztowałabym takiej rybki, wygląda smakowicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ania20m

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    aż ślinka cieknie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    A_gucha

    chyba w najbliższym czasie wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takiego towarzystwa ryby z mozzarellą jeszcze nie kosztowałem. Przygotowuje się prosto, wygląda apetycznie, także nic tylko przygotowywać
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Rybka wygląda bardzo apetycznie. Fajny pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lidzia

    Podoba mi się.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !