Sposób przygotowania

Koperek i pietruszkę drobno posiekać, wymieszać razem z miękkim masłem, czosnkiem przeciśniętym przez praskę, solą, pieprzem i tymiankiem roztartym w dłoniach, uformować masełko i zawinąć w folię aluminiową. Schłodzić w lodówce.

Masełko można dodać do bagietki ,którą później pieczemy na grillu.
Wspaniale smakuje też z pieczonymi ziemniaczkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    takie smaki lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    baaaaaardzo lubię:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    musi być wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super
  • 0
    577ca9a147
    Opublikowano

    kornelcia

    Bardzo dobre. Mniam.
  • 0
    zdjecie-profilowe-doradca-smaku
    Opublikowano

    MagdalenaIC

    Domowe masełko czosnkowe jest zdecydowanie najlepsze :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !