Sposób przygotowania

Białą kapustkę drobno kroimy i podsmażamy na maśle kilka minut następnie wrzucamy ja do garnka i zalewamy woda i dusimy ok 30 minut, ( po około 15 minutach duszenia dodajemy drobniutko posiekaną cebulkę i startą marchew. ) dodajemy soli i pieprzu do smaku oraz wrzucamy posiekany koperek. Wszystko dusimy jeszcze ok 5 minut i dodajemy kilka kropel cytryny do smaku. Gdy kapustka będzie już miękkie można po podawać. Najlepiej smakuje z młodymi ziemniaczkami . POLECAM.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    DOBRA KAPUSTA
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wygląda średnio, ale w smaku pewnie lepsza
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ale w tej wodzie wszystko?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dzikowiec

    Pycha!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !