Sposób przygotowania

Fasolkę szparagowa konserwowa odcedzamy dajemy do miseczki. Pomidora myjemy i kroimy w kosteczkę . Cebule kroimy w piórka dodajemy do sałatki. Składniki mieszamy . Robimy sos czosnkowy . do oliwy dodajemy sól,pieprz do smaku .Dodajemy wyciśnięty czosnek i dobrze mieszamy . Taki sos dodajemy do sałatki . Ozdabiamy natką pietruszki

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam np do grilla
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    o zrobię dziś , wygląda świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !