Sposób przygotowania

Włoszczynę kroimy w kostkę/plasterki. Gotujemy ją w bulionie. Gdy warzywa będę na pół miękkie dodajemy podzielony na różyczki brokuł, oraz groszek zielony. Zupę zaprawiamy mąką wymieszaną ze śmietaną, doprawiamy do smaku i posypujemy szczypiorkiem. Zupę podajemy z makaronem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    proste, szybkie i smaczne ! TO LUBIĘ !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda fajnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda fajnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !