Sposób przygotowania

Kotlety cienko rozbić. Z parówek zdjąć foliowe osłonki. Każdy kotlet posmarować z jednej strony majonezem i przyprawić solą, pieprzem i ziołami. Następnie układać po 1 plastrze sera i 1 parówce (wystajace końce przyciać). Całość zwinąć w rulonik i spiąć wykałaczkami. Ruloniki układać na patelni na rozgrzanym oleju i obsmażyć z 2 stron, następnie usunąć wykałaczki i usmażyć ze wszystkich stron. Latem można upiec na grilu. Jesli kotlety sa mniejsze to klaść po 1/2 parówki (kabanosa).

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pomyslowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    przepis super,ja zamiast majonezu smaruje ketchupem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Takich nie znałam,pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podobają mi się Twoje zawijańce.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    takich jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pomyslowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !