Sposób przygotowania

WYKONANIE:

Śledzie płuczemy i kroimy na mniejsze kawałki.

Cebulkę kroimy w piórka, pieczarki w ósemki chyba że mamy mniejsze to na czwórki.
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy cebulę z pieczarkami, następnie dodajemy przecier i przyprawy, chwilę jeszcze razem smażymy.
Kiedy sos wystygnie mieszamy go ze śledziami.
Odstawiamy do lodówki, żeby się "przegryzły"

Smacznego!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    pięknie podanene
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pewnie smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    prezentują się rewelacyjnie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Podoba mi się ten przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ao_12

    apetyczne zdjęcie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !