Sposób przygotowania

Makrelę obrać rybę ze skóry i bardzo dokładnie oczyścić z ości, rozdrabniając do miseczki.
Obieramy i drobno siekamy cebulę. Kiszone ogórki oraz paprykę kroimy również w drobną kostkę.Obieramy jajka ze skorupki i jak pozostałe składniki siekamy w kosteczkę. Pokrojone składniki łączymy z rybą. Doprawiamy pastę do smaku solą i pieprzem (polecam pieprz cytrynowy do ryby). Siekamy pietruszkę i dodajemy do pasty.
Jako ciekawy chrupki dodatek polecam ziarna słonecznika które wzbogacają smak i dodają wartości odżywczych

Komentarze

  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    smACZNIE
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pyszna, robię podobną
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !