Sposób przygotowania

Mięso rozbić tłuczkiem, a następnie posmarować musztardą. Ogórka, marchewkę, cebulę oraz kiełbaskę kroimy w ćwiartki. Po jednym kawałku układamy na roladce i zwijamy. By mięsko się nie rozwinęło, spinamy wykałaczką lub klipsami do mięsa. Mięsko obtaczamy w mące i podsmażamy na patelni, z każdej strony, a następnie dolewamy bulion, liść laurowy, ziele angielskie oraz przyprawiamy do smaku. Całość przykryć i dusić ok godziny. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetyczna ta roladka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł na obiad jutro zrobię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    PYCHA
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    klasyka, która zawsze super smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam takie roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !