Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ciasto francuskie wyciągamy z zamrażarki na 5 minut. W tym czasie płuczemy liście świeżej bazylii i osuszamy je papierowym ręcznikiem. Niezbyt drobno siekamy i dodajemy do ketchupu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ekstra wyglądają :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Idealna przekąska na piknik i nie tylko.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Zdjęcie zachęca do jedzenia. Wspaniale wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    wygladaja bombowo! fajny pomysl..
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Szybko, prosto i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł, do wykorzystania nie tylko na piknik.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    super przepis... Pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !