Sposób przygotowania

Mielone mięso należy wymieszać z obranymi i pokrojonymi pieczarkami, jajkiem oraz przyprawami. Tak przygotowanym farszem napełniamy kurczaka i zaszywamy. Pieczemy w piekarniku ok.2 godziny w tem.180 stopni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dania z kurczakiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyciągasz kości przed nadzianiem?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zapewne pyszny taki kurczaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !