Sposób przygotowania

Żeberka dokładnie płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, smarujemy z obu stron sosem worcestershire. Doprawiamy odrobiną soli i świeżo zmielonym pieprzem. Odstawiamy na 3-4 godziny do lodówki. Po tym czasie pieczemy na mocno rozgrzanym grillu łącznie po 6-7 minut z każdej strony, przy czym po 2-3 minutach przewracamy na drugą stronę . Podajemy z ulubionymi dodatkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    rewelacja, aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    O tak ślinka cieknie ;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    proste, szybkie i smaczne ! TO LUBIĘ !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    za tym sosem nie przepadałem. jednak dawno go już nie próbowałem także może smaki mi się zmieniły. Muszę to sprawdzić :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !