Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z ciemnego pieczywa z bazylia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser żółty 3 plasterki
oliwa 3 łyżki
Bazylia suszona Prymat
pomidorki koktajlowe
pieczywo razowe 3 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z ciemnego pieczywa z bazylia

Na patelni rozgrzać oliwe i kromki ciemnego pieczywa podsmażyć z obu stron na rumiany kolor, następnie na grzanki położyć plastry żółtego sera i dalej smażyć na małym ogniu pod przykryciem aby ser się roztopił, na koniec posypać grzanki suszoną bazylia i dorzucić kilka pomidorków koktajlowych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 01.08.2012 14:43
na kolację
wwesolek 21.06.2012 22:41
dobre
wwesolek 21.06.2012 22:41
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak