Sposób przygotowania

piersi z kurczaka pokroić na kotlety, nie rozbijać. Z obu stron posypać solą i pieprzem. W misce roztrzepać jajko z parmezanem. Obtaczać kotlety a następnie w bułce tartej. Smażyć na zloty kolor na oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    świetne, parmezan nadaje im fajnego smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Tez czasem dodaje parmezan- smaczny patent.
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    apetyczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !