Sposób przygotowania

Składniki na jasne:
50 ml likieru
50 ml mleka
200g mielonych migdałów + do panierowania
Sposób przygotowania:
Alkohol mieszamy z mlekiem i podgotowujemy. Dodajemy mielone migdały i całość mieszamy. Czekamy aż masa ostygnie i formujemy kulki. Obtaczamy je w pozostałej części mielonych migdałów - schłodzić.

Składniki na ciemne:
50 ml likieru
50 ml mleka
100g wiórków kokosowych
kakao do panierowania
Sposób przygotowania:
Alkohol mieszamy z mlekiem i podgotowujemy. Dodajemy wiórki kokosowe i czekamy aż kokos wchłonie całość płynu. Czekamy aż masa ostygnie i formujemy kulki. Obtaczamy je w kakao.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !