Sposób przygotowania

Mąkę , jajka i olej miksujemy w misce dodając sopniowo mleko tyle aż ciasto będzie miało konsystencję podobną do ciasta naleśnikowego. Jabłka obieramy kroimy w plastry. Kazdy plaster zanurzamy w cieście i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. Gotowe jabłka podawać można z cukrem pudrem lub polewą czekoladową.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo takiech jeszcze nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    dawno nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny taki deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    smaczne to
  • 2
    original
    Opublikowano

    meg1984

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !