Sposób przygotowania

Z mąki,mleka,jajka i wody rozrobić gładkie ciasto na naleśniki,dodać szczyptę soli.Pieczarki zetrzeć na tarce i poddusić. Dodać przeszkloną cebulę ,doprawić do smaku.Na oleju smażymy na jasny kolor naleśniki.Na każdym układamy farsz i posypujemy startym serem.Rolujemy i obtaczamy w jajku i tartej bułce.Smażymy na małym ogniu na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Bardzo fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    MNIAM MNIAM!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Uwielbiam!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    z barszczem smaczne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    genialne
  • 2
    original
    Opublikowano

    andzia123

    rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    pycha, krokiety palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !