Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SELERY NADZIANE MIĘSEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler 5 szt
mięso 150 g
jajko 1 szt
zielona pietruszka 1 łyżka
olej sojowy 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: SELERY NADZIANE MIĘSEM

Mięso po ugotowaniu przepuścić przez maszynkę, dodać jajko, sól do smaku, drobno posiekana zielona pietruszkę, wymieszać. Selery umyć obrać opłukać, obgotować we wrzącej wodzie, nadziać mięsem, ułożyć w rondlu, skropić olejem i udusić pod przykryciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak