Sposób przygotowania

czosnek zgniatamy, do oliwy dodajemy umyte oregano i czosnek, zostawiamy na noc w lodówce, taką mieszanką smarujemy kaszankę przed i w trakcie grillowania, liście laurowa namaczamy, w trakcie grillonania dorzucamy po kilka do węgla, dym i dania z grilla będą dużo bardziej aromatyczne, kaszankę pieczemy na grillu do momentu aż skórka zacznie pękać

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię kaszankę z grilla...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobra i do tego musztarda Prymat
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pyszota! Mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smacznie na tym grillu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !