Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy ze skórki i gotujemy, szpinak (świeży lub mrożony) gotujemy osobno, ryż również gotujemy, wszystkie ugotowane produkty z dodatkiem masła rozdrabniamy tak aby powstała papka, aby jedzonka nie było za gęste dodajemy trochę przegotowanej wody. Z podanej ilości wychodzi ok. 3 słoiczków po 125 g

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super przepis - wypróbuję!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    kolor zupki świetny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa w smaku!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    jaka fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    nie tylko maluszki lubią szpinak:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !