Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

moja masa orzechowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 10 dag
mleko 6 łyżek
cukier 6 łyżek
cukier wanilinowy 1 op
orzechy włoskie 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: moja masa orzechowa

Masło ,mleko,cukier i cukier waniliowy ugotować, dodać pokruszone orzechy i gotować 10 min. stale mieszając gorącą wylewamy na ciasto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 23.02.2013 00:14
super
RenataZ-et 06.11.2012 20:57
pycha
Robert10 13.06.2012 20:00
extra
Andysz 12.06.2012 22:13
ooo jaka łatwa!;D
Betka 06.06.2012 06:37
rewelacja;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak