Sposób przygotowania

Makaron gotujemy do miękkości,odlewamy na durszlak i płuczemy zimną wodą.Mięso płuczemy i kroimy w drobną kostkę i wykładamy do patelni z rozgrzanym tłuszczem i smażymy aż mięso będzie miękkie.Łączymy makaron z mięsem i tłuszczem i kruszymy w to twaróg,mieszamy

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Justyna24

    pychotka:) uwielbiam kluski z serem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm na pewno smaczne;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela6

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !