Sposób przygotowania

Biszkopt-ubijamy jaja z cukrem,następnie dodajemy mąkę i proszek.Wylewamy do posmarowanej tłuszczem formy i pieczemy.Ostudzony biszkopt dzielimy na dwie części.Nasączamy wodą z olejkiem i cukrem i wykładamy na dolną część biszkopta dżem i przekładamy drugą częścią również nasączamy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam na pewno smaczny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się ten przepis;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlenka.S

    no fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !