Sposób przygotowania

Truskawki przebrać, umyć, osączyć, obrać z szypułek i zmiksować blenderem.
Jajka rozbić i oddzielić żółtka od białek.
Do musu truskawkowego dodać białka jajek i cukier - ubijać mieszadłami robota, aż powstanie puszysta masa.
Dodać serek ricotta, żółtka i Śnieżki - miksować do uzyskania dość zwartego, ale puszystego kremu.
Przełożyć do pucharków i schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>* Serdecznie zapraszam do przeglądania moich przepisów :) *** Każdy znajdzie wśród nich coś smacznego dla siebie :) *</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Smakowicie wygląda :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyyyyszny kremmmm!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !