Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

W małym rondelku wymieszać wodę z mąką - na bazę. Mieszać na małym ogniu do momentu, aż całość po prostu zgęstnieje - bez gotowania. Zdjąć z ognia, przykryć i wystudzić.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    rewelacyjne, dodałam do ulubionych i koniecznie wypróbuję .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale super smakowicie się prezentują..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    domowe pieczywko pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    chętnie widziałabym je co rano na swoim stole - najlepiej jeszcze ciepłe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ale rewelacyjnie wyszły,zachęcają do zrobienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    wyglądają 100 razy lepiej niż ze sklepu super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Najbardziej jestem zaskoczona tym zaparzaniem mąki na początku. Nie miałam pojęcia, że tak się robi. Bardzo chętnie wypróbuję przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    Zgadzam się z Kuchareczką, wyglądają cudnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    muszą być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !