Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Jajko z cukrem ubijamy mikserem, dodajemy mleko z maślanką i mieszamy. Dodajemy obie mąki, szczyptę soli, cynamon i proszek do pieczenia. Całość dokładnie mieszamy. Ciasto powinno mieść konsystencję gęstej śmietany, jak jest zbyt gęste, to dolewamy ciut więcej mleka.


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    U mnie również takie racuchy goszczą i to często!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetne na lato
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !