Sposób przygotowania

Wlać oliwę, wrzucić cebulę pokrojoną w kostkę, lekko przyprószyć , dodać mięso pokrojone w kostkę, sól, pieprz, ziele angielskie, liście laurowe, przecier i smażyć, podlewać wodą z groszku i papryki. Osobno smażyć pokrojone pieczarki i pokrojoną w paski paprykę, dodać do wołowiny na koniec dodać groszek...

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Znakomite
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    takiego nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    przepadam za tym daniem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja takie leczo lubię z bułką lub makaronem...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !