Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta pekińska duszona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 200 g
cebula 30 g
olej 10 g

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta pekińska duszona

Śmietana 20 g
Mąka 3 g
Sól
Pieprz

Cebulę pokroić w kostkę i poddusić na oleju. Dodać oczyszczoną i pokrojoną kapustę. Posolić i dusić pod przykryciem. Pod koniec duszenia wlać śmietanę rozrobioną z mąką. Zagotować i doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak