Sposób przygotowania

Zagotować 3 litry wody. Wrzucić pokrojony na kawałki rabarbar, dodać cukier i cukier wanilinowy, szczyptę soli. Gotować, aż rabarbar będzie miękki. Śmietanę wymieszać z mąką i wlać do gotującej się zupy. Zupę możemy podawać z ugotowanym makaronem.

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takiej to ja jeszcze nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    ja też
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nowatorska.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajna zupka
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    totalne zaskoczenie dla mnie, nie wiedziałam, że z rabarbaru można zrobić zupę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pomysłowe, nigdy takiej nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawa zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Kompot z rabarbaru uwielbiam ale zupy to ja jeszcze nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetna zupa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    musi być pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !