Sposób przygotowania

Wszystkie składniki marynaty dokładnie zmiksować i doprawić do smaku wedle własnego gustu. Umyte i oczyszczone skrzydełka naciąć na zgięciu i marynować ok. 4-6 godzin. Tak przygotowane skrzydełka grillować na rozgrzanym grillu przez 20 minut lub piec ok. 30 minut w temperaturze 160ºC

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    muszę wypróbować ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    apetycznie wyglądają
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    takie grillowane skrzydełka muszą być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Świetna przekąska, wygląda bardzo smakowicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !