Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszna pasta jajeczna z dodatkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
szczypiorek 1 pęczek
rzodkiewka 1 peczek
majonez 3 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszna pasta jajeczna z dodatkami

Jajka gotujemy na twardo w lekko osolonej wodzie. Następnie ugotowane jajka studzimy, obieramy i dokładnie rozgniatamy widelcem. Szczypiorek oraz rzodkiewkę dokładnie myjemy, osuszamy. Rzodkiewkę kroimy w półplasterki, natomiast szczypiorek drobno siekamy. Wszystkie składniki łaczymy ze sobą, dodajemy majonez, sól oraz pieprz, dokładnie mieszamy. Pastą smarujemy pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 01.06.2012 10:12
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak