Sposób przygotowania

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu w lekko osolonej wodzie .Odcedzamy . Na patelni rozgrzewamy masło. Bakłażana kroimy w paski solimy i odstawiamy na 10 min . Następnie płuczemy go i osuszamy taki podsmażamy na masełku . Dodajemy pokrojona wcześniej ugotowaną marchewkę i pokrojoną w piórka cebulę .Dodajemy pokrojoną czerwoną paprykę . Warzywa dusimy podlewając je odrobina wody .Pod koniec dodajemy fasolkę szparagową z puszki lub wcześniej ugotowaną .Warzywa doprawiamy przyprawa kucharek . Następnie podajemy je z makaronem. Ser żółty ścieramy i posypujemy nim danie

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam na piątkowy obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczne;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    kolorowe i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sandra11

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !