Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piersi indyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 zupy cebulowe
smietana 12% i 18% 1 litr
ryż
indyk 1 kilogram

Przepis i sposób przygotowania na: piersi indyka

Posolone kawałki mięsa ułożyć na naczyniu żaroodpornym i zalać zupą rozmieszaną w śmietanie. Piec w piekarniku około 1 godziny w tem. 160 stopni, Podawać z ryżem..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 15.02.2012 22:53
muszę spróbować
Seba 14.02.2012 09:55
smaczne
jolaxa 03.07.2011 17:36
pycha
Grazyna0211 19.06.2011 16:19
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak