Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z grzybami marynowanymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
grzyby marynowane 10 sztuk
jabłko 1/4 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez wg uznania
cebula 1 siekana

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z grzybami marynowanymi

Grzybki osączyć z zalewy i pokroić. Jabłko obrać i drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i wyjąć żółtka. Żółtka rozkruszyć widelcem. Dodać do nich grzyby, cebulę i jabłko. Wymieszać, dodać niewielką ilość majonezu, doprawić do smaku. Nałożyć na polówki jajek, polać majonezem i dowolnie udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 01.06.2012 08:44
mniam ,to musi być dobre
agunesu 01.06.2012 08:42
wygladaja rewelacyjnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak