Sposób przygotowania

Szlotkę drobno pokroić zeszklić na odrobinie masła.Podlać winem idusić,aż odparuje połowa wina,ostudzić.Utarte masło wymieszać z uduszoną cebulką i solą.dać do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nie znałem nigdy takkiego przepisu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cos nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne masełko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    takiego połączenia jeszcze nie próbowałam, ale brzmi bardzo ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !