Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Kapustę opłukać i poszatkować. Wraz z ziemniakami ugotować w bulionie. dodając pokrojoną w kostkę cebulę. Gdy warzywa będą miękkie zagęścić zawiesiną z mąki i wody, zagotować i przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawe :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pewnie takie dobre, że je się za szybko i parzy w brodę haha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe jak smakuje?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !