Sposób przygotowania

Mięso i włoszczyznę drobno pokroić,zalać woda i gotować na wolnym ogniu około 1 godz.Kaszę i pokrojone pieczarki zalać połową rosołu (około 1,5 litra)i gotować jeszcze 20 min Ziemniaki i kalarepę pokroić w plasterki gotować do miękkości.Zupę wymieszać z mięsem ,resztą rosolu,przyprawić.Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Fajny, łatwy przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis na smaczną zupkę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne pomysły
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    smaczna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    prosta i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    takiej nie jadłam jeszcze
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajnie brzmi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !