Sposób przygotowania

Przestudzoną wodę połączyć z miodem, po czym dokładnie wymieszać. Następnie wlać spirytus. Miodulę należy przyrządzać w słoikach i szczelnie zamykać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    takiej nie iłam, polecam z żywcm jabłkowym-rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    no,no,no to musi być bardzo smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    szybko i łatwo się robi ,a jak smakuje mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !