Sposób przygotowania

Liście sałaty umyć , osuszyć . Szczypiorek umyć , posiekać. Jajka wbić do miseczki , roztrzepać widelcem . Rozpuścić masło na patelni. Na gorące masło wlać jajka , wsypać gotowany groch , szczypiorek , doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Smażyć do ulubionej konsystencji jajecznicy, mieszamy cały czas smażenia.Podajemy na liściach sałaty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Fajny, łatwy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    coś nowego;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !