Sposób przygotowania

Łososia kroimy w cienkie plasterki doprawiamy solą i cukrem.Dajemy go do soku z cytryny na okolo 2-3 godziny.Tak aby sie mieso sie scieło od kwasu i nie bylo surowe w przekroju.Oliwe łaczymy ze sparzoną cebula i zielonym pieprzem.Łososia z cytryny przekladamy na 24 godziny do oliwy i schładzamy.Podajemy z kiełkami.
Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pieprz i kiełki. Bardzo ciekawe, i dobre!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    ciekawe warto zrobić
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie przepadam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    nic ciekawego
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    nikusonka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !