Sposób przygotowania

Liście sałaty , umyć osuszyć. Z paluszków surimi zdjąć osłonki , przekroić na 2 części. Płaty śledziowe osuszyć ręcznikiem papierowym. Na każdym płacie śledzia położyć kawałek paluszka surimi, po 3 kawałki szczypioru. Zwinąć w rulon , spiąć wykałaczką . Ułożyż na liściach sałaty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmm super! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Bardzo fajna przekąska.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna innowacja zwykłych koreczków- pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Myślę , że dobre śledzie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !