Sposób przygotowania

Mięso oraz włoszczyznę umyć i gotować razem z liściem laurowym oraz zielem angielskim aż mięso będzie miękkie.
Po ugotowaniu wszystko odcedzić i zostawić do wystygnięcia. Bułki namoczyć w wodzie.
Wszystkie składniki zmielić dwukrotnie doprawić do smaku dodać do masy jajka.
Przełożyć do natłuszczonej foremki i piec około 1 godziny w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jeśli pasztet to tylko domowy, producentom nie ufam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    taki domowy jest najlepszy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię domowe wyroby super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    musi być smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przymierzam się do upieczenia pasztetu, ale upały skutecznie mnie zniechęcają. czekam aż się ochłodzi
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dawno już nie robiłam pasztetu !!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    domowy najlepszy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomity pasztet
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    moje smaki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !