Sposób przygotowania

Karkówkę kroję w plastry i lekko rozbijam tłuczkiem. Przyprawę łączę z olejem roślinnym. Dodaję jeszcze sól i tak przygotowaną marynatą polewam mięso. Dosypuje jeszcze drobno posiekany lubczyk. Całość mieszam i odstawiam na noc do lodówki. Następnego dnia grilluję na złoty kolor. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chyba muszę się zgłosić na lekcje grillowania;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    nic dodać nic ujać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Na to by dać lubczyk do karkówki nie wpadłam, a tyle go rośnie u mnie na działce.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    uwielbiam ta przyprawę ,musi smakować rewelacyjnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jak z lubczykiem,to bardzo aromatyczne mięso.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !