Sposób przygotowania

jajka obrać i odstawić do miski włożyć mięso mielone dodać jajko,bułkę tartą,kucharka,pieprz mielony wszystko wyrobić na jednolitą masę formować kotlety do każdego w środek wkładać całe ugotowane i obrane jajko,na głębokiej patelni rozgrzać tłuszcz i upiec je na złoty kolor z każdej strony,na koniec podlać wodą przykryć i dusić na wolnym ogniu,podawać ziemniakami lub warzywami ugotowanymi na parze.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    jadłam raz takie i bardzo dobre przyznam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ładnie wygląd i pewnie tak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    piękne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny taki obiad !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super wyglądają i świetnie smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !