Sposób przygotowania

Fasolę namaczać przez 12 godz. Mięso pokroić w kostkę, podsmażyć. Grzyby oczyścić, pokroić w większą kostkę, podsmażyć wraz z cebulą, dodać z mięsem do fasolki. Dodać pokrojoną w kostkę marchewkę oraz paprykę i ogórki. Gotować ok. 1/2 godz. Mięso mielone wyrobić z 3 łyżkami bułki tartej, doprawić solą i pieprzem. Formować małe klopsiki, wrzucać do fasolki. Gotować do miękkości. Na koniec dodać osączony groszek, sos oraz keczup, doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ładnie wygląd i pewnie tak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite danie
  • 0
    aa68c75c4a77c87f97fb686b2f068676
    Opublikowano

    mirecka12

    fajne połączenie ciekawe jak smakuje?? Musze zrobić i się przekonać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !