Sposób przygotowania

Marchew i seler ścieramy na tartce o grubych oczkach, pora drobno kroimy, cebulę kroimy w pół talarki. Na patelni rozgrzewamy olej wrzucamy pokrojoną cebulę smażymy na złoty kolor. Do usmażonej cebuli wrzucamy pozostałe warzywa i wlewamy do nich szklankę wody dodajemy ziele angielskie, pieprz i kucharek do smaku. Dusimy przez 30 minut aby warzywa były miękkie. Do warzyw dodajemy ketchup i koncentrat pomidorowy, doprawiamy solą dodajemy sok z cytryny. Warzywa dusimy jeszcze przez 2-3 minuty. Rybę porcjujemy obsypujemy przyprawą do ryb i maczamy w jajku i obtaczamy w bułce. Smażymy na złoty kolor z obu stron na rozgrzanym oleju. Warzywa układamy na rybie albo obok. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super pomysł wyprobuje z pewnością :) PYCHA!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszna;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    mmmmmmm pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię rybę po grecku a ta wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    SUPEROWA RYBKA...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    bardzo dobra rybka=)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !