Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zawijane mięso z dodatkami

mic
2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
schab 1 kg
bułka do panierki
oliwki do środka
ser żółty do środka
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
czosnek w proszku do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zawijane mięso z dodatkami

schab płuczemy, dzielimy na porcje rozbijamy na desce pod folią. wykładamy na nie przyprawy, smarujemy nimi jedną i drugą stronę kotlleta, wykłądamy po 2 plastry sera i połowki oliwek, zwijamy. Spinamy np wykałaczkami. obtaczamy w jajku i bułce. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 19.05.2013 22:07
ale jakie piekne
barbara11561 20.11.2012 21:02
pyszniutkie
Botwinka 11.10.2012 14:43
pyszności
Dorota37 05.09.2012 13:17
super
ewaa 16.08.2012 19:10
smaczne
Pietruszka 09.07.2012 21:17
uwielbiam takie jedzonką
Sroczka 06.06.2012 12:37
Ależ apetycznie wyglada. Aż chce się jeść.
Rafał10 01.06.2012 09:33
bardzo smaczne i pożywne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak