Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Zielone szparagi umyć,bardzo cienko obrać ze skórki za pomocą obieraczki do warzyw i odciąć końcówki.Wprawdzie nie zaleca się obierania zielonych szparagów ja jednak je obieram bardzo cienko bo nieraz spotkałam odmiany w których skórka po ugotowaniu była zbyt twarda.Obrane szparagi związać w pęczek za pomocą nitki.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Prosto i bardzo smacznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świeże szparagi są super
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    SUper
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zdrowe i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    pychotka,mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetnie smakują:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    NatalkaC

    pychotka ;D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    samo zdrowie :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    prosto i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    lubię szparagi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !